Artiestenbureau ‘De Artiestenstal’ is het allround artiesten platform waar u moet zijn voor het boeken van entertainment en het inhuren van artiesten.Het entertainment platform "De Artiestenstal" is het artiestenbureau bij uitstek dat u best gebruikt om entertainment en artiesten te boeken.

Ook voor DJ's, coverbands, trouwbands en partybands kunt u bij deze boekingsagent terecht. Tribute-, Duo- en Trios-bands boek je vlug op artiestenstal.nl

De beste artiesten boeken

Je kunt de beste artiesten boeken voor een leuke prijs via het boekingsformulier van de desbetreffende bekende artiest. Zo kunnen wij Tino Martin boeken of Samantha Steenwijk boeken voor uw feest of evenement. Maar ook artiesten zoals Mart Hoogkamer, John West, Frans Duijts, John de Bever en oneindig vee andere volkszangers.

Het boeken van een top zanger of zangeres als Emma Heesters, Maan, Rolf Sanchez en Brace zijn ook een fluitje van een cent in te huren als u contact met ons opneemt via ons aanvraagformulier. Het verzorgen van DJ’s op bruiloften en verjaardagen doen wij met veel plezier voor u. Wij hebben een groot bestand aan DJ’s bestaand uit feest DJ’s, vrouwelijke DJ’s, huwelijks DJ’s en House dj’s.

Doorgaans boeken een groot deel van de mensen een Allround Dj voor hun huwelijksfeest, verjaardag of privéfeest. Voor alle gelegenheden en alle feestelijkheden kunnen wij de juiste artiest reserveren


Het aanbod van DJ’s is groot genoeg om aan ieders smaak en aan elke leeftijdsgroep te voldoen. Bij het regelen van een Reservering bij de Artiestenstal, bent u verzekerd van de aangenaamste muziek op uw feest of evenement.

Wilt u liever wat meer ambiance en beweging op uw entertainment en heeft u wat extra ruimte in uw budget? Dan kunt het beste een coverband boeken of een live band boeken. Verschillende bands zoals feestbands en tribune bands hebben wij voor u op onze webpagina staan om te boeken voor uw feest of evenement.

Op uw trouwfeest mag natuurlijk geen bruiloftsband ontbreken en bij de Artiestenstal hebben wij een grote keuze aan bruiloft bands, geschikt voor alle leeftijdsgroepen en verschillende smaken. Niet te vergeten, keus en gezelligheid zijn inbegrepen.

Onze muziek bands hebben een ruim programma wat varieert van de 60’s tot aan de hedendaagse hitlijsten. Dus u heeft werkelijk keuze genoeg als u een band wilt boeken bij de Artiestenstal.

Erg hot zijn de Piano-acts en One-man bands vanwege de flexibiliteit in ruimte en kostprijs.


Daarbij heeft het ‘Crazy Piano’s’ concept een grote inslag gehad in de amusementswereld. Zelf op grote bedrijfsfeesten worden deze Piano-acts gereserveerd. Het leuke aan deze optredens is dat zij onmiddellijk verzoeknummers kunnen spelen, dus uw genodigden kunnen tijdens het feest verzoekjes aanvragen bij de bandleden en deze worden dan ook gespeeld. Dit gaat vaak door middel van verzoekkaartjes waar je een verzoeknummer kan doorgeven en je naam en reden van verzoek erbij kan schrijven. Net zoals in de bekende gelijknamige horecazaak te Scheveningen.

Naast dat wij de ontspanning verzorgen voor uw feest of evenement doen wij ook evenementen organiseren of nemen de gehele regie van een feest in handen. Denk hierbij aan het aanwerven en boeken van een DJ, artiest of live band maar ook het monitoren en verzorgen van licht en geluid en misschien ook wel de maaltijden en de aankleding van uw feestlocatie.

Wilt u een happening plannen, contacteer ons en wij helpen u direct verder. Huwelijksfeesten zijn vaak heel Persoons gericht en daarom worden deze bruiloften meestal geregeld door een ceremoniemeester van het bruidspaar zelf. Nietemin kunnen wij ook assisteren bij het voorbereiden van een huwelijksfeest.

De zangers zoals Andre Hazes, Davina Michelle en Gerard Joling worden vaak geboekt door de grote en bekende artiestenbureau ’s maar vanaf nu zijn deze top artiesten ook bij de Artiestenstal te reserveren.

Mail ons en wij gaan voor u aan het werk! Plaatselijke artiesten zijn op dit ogenblik heel in trek op privéparties als extra invulling naast een muizke of een DJ. Zij zijn prijziger als een bekende artiest en zijn een hele unieke afwisseling op de feestavond.

U kunt daarom ook bij ons Wesley Klein boeken, Ray Benjamin boeken en een zanger als Wesly Bronkhorst boeken. Kortom, u kunt bij ons voor elk soort entertainment terecht. Wij zullen altijd proberen, in overleg met u, de juiste artiest, band of DJ te boeken voor uw party of evenement. Dat is tenslotte waarom wij het doen, een tevreden klant is onze missie.

Ook heeft het ‘Crazy Piano’s’ concept een grote invloed gehad in de entertainment wereld. Zelf op grote bedrijfsfeesten worden deze Piano-acts geboekt. Het plezante aan deze acts is dat zij onmiddellijk verzoeknummers kunnen spelen, dus uw genodigden kunnen tijdens het feest verzoeknummers aanvragen bij de bandleden en deze worden dan altijd gespeeld. Dit gaat vaak door middel van verzoekkaarten waar je een favoriete song kan doorgeven en je naam en reden van verzoek erbij kan vermelden. Net zoals in de bekende gelijknamige horecazaak te Scheveningen.

Naast dat wij de ontspanning verzorgen voor uw feest of evenement doen wij ook evenementen organiseren of nemen de gehele regie van een feest in handen. Denk hierbij aan het boeken van een DJ, artiest of muzieband maar ook het verzorgen van lichtshow en geluid en misschien ook wel de verzorging van de feesttafel en de aankleding van uw feestlocatie.

Wilt u een manifestatie plannen, neem dan contact met ons op en wij helpen u dierect verder. Huwelijksfeesten zijn dikwijls heel persoons gericht en daardoor worden deze huwelijksfeesten meestal in handen genomen door een ceremoniemeester van het bruidspaar zelf. Toch kunnen wij ook bijstaan bij het voorbereiden van een huwelijksgebeuren.

De zangers zoals Andre Hazes, Davina Michelle en Gerard Joling worden vaak gereserveerd door de grote en bekende artiestenbureau ’s maar vanaf nu zijn deze mega artiesten ook bij de Artiestenstal te boeken.

Mail ons en wij gaan voor u aan het werk! Lokale artiesten zijn momenteel heel populair op privéparty's als extra invulling naast een muziek of een DJ. Zij zijn niet zo duur als een bekende artiest en zijn een hele leuke afwisseling op het avondfeest.

Wesley Klein boeken, Ray Benjamin en Wesly Bronkhorst boeken is bij ons mogelijk. Kortom, u kunt bij ons terecht voor alle feestactiviteiten. Wij gaan altijd met u in onderhandeling om de juiste artiest, muziekband of DJ te reserveren voor uw feest of evenement. Dit is tenslotte waarom we dit doen en klanttevredenheid is onze missie.