GradeRobo Privacy - Dutch

YWA Calculator privacy policy

PRIVACYBELEID VOOR GradeRobo

Dit privacybeleid is van toepassing op uw gebruik van de softwaretoepassing GradeRobo ("Applicatie") voor iOS-apparaten die is gemaakt door Hanley Solid Solutions. De applicatie is een mobiele applicatie die schoolgerelateerde gegevens bijhoudt, waaronder cursusgroepen, cursussen en cijfers die door de gebruiker zijn ingevoerd.

Welke informatie verkrijgt de applicatie en hoe wordt deze gebruikt?

Door de gebruiker verstrekte informatie

De toepassing verkrijgt de informatie die u verstrekt wanneer u cursusgroepen, cursussen of cijfers maakt. Er is geen informatie die door de gebruiker kan worden herkend, anderszins te voorzien voor de Applicatie.

Automatisch verzamelde informatie

Geen informatie wordt automatisch verzameld door deze applicatie.

Verzamelt de applicatie nauwkeurige realtime locatie-informatie van het apparaat?

Deze applicatie verzamelt en bewaart locatiegegevens niet.

Zien derden en / of hebben toegang tot informatie in de applicatie?

Geen informatie ingevoerd in de applicatie wordt gedeeld met derden. Informatie kan echter worden gedeeld naar goeddunken van de gebruiker, gedurende welke tijd de gebruiker opzettelijk zijn beoordelingsinformatie deelt, en alleen die informatie.

U kunt alle gegevensverzameling door de toepassing eenvoudig stopzetten door de toepassing te verwijderen.

Gegevensbewaarbeleid, beheer van uw gegevens

Alleen gegevens die niet door de gebruiker kunnen worden herkend, worden door de toepassing opgeslagen en beheerd. Deze gegevens worden alleen door de toepassing ontvangen wanneer deze opzettelijk door de gebruiker zijn ingevoerd.

Kinderen

We gebruiken de applicatie niet om willens en wetens gegevens te vragen van of te verkopen aan kinderen jonger dan 13 jaar. Deze app is beoordeeld in overeenstemming met het App Store-beoordelingsbeleid.

Veiligheid

Binnen deze applicatie worden geen gegevens van privé-aard verzameld en opgeslagen en als zodanig is geen veilige gegevensopslagmethode vereist, noch is er een die door de toepassing wordt gebruikt.

Veranderingen

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd om wat voor reden dan ook worden bijgewerkt. We zullen u op de hoogte brengen van alle wijzigingen in ons privacybeleid door het nieuwe privacybeleid te plaatsen. U wordt geadviseerd om dit Privacybeleid regelmatig te raadplegen voor eventuele wijzigingen, aangezien voortgezet gebruik de goedkeuring van alle wijzigingen wordt geacht.

Uw toestemming

Door de Applicatie te gebruiken, stemt u in met de voorwaarden die hierboven in dit document zijn uiteengezet

Neem contact met ons op

Als u vragen hebt over privacy tijdens het gebruik van de applicatie, of als u vragen heeft over onze werkwijzen, neem dan contact met ons op via e-mail op [email protected]

Public Document

Number of times Signed
0
Number of Saves
0
Number of Downloads
60
Number of Views
296

This is version 2, from 8 months ago.

Suggest changes by making a copy of this document. Learn more.

Create Branch